Kameraden !
Blijf op de hoogte en volg jasper
01 Mei 2013 | Rusland, Veliki Novgorod
02 Mei 2013 - 11:40
Hanny:
Beste neef,
Je zult het niet geloven maar ik heb je order opgevolgd, ik heb meegezongen, nou ja, geneuried.
Toen Marc en Anne-Marie nog thuis woonden en we naar de Olympische spelen keken kwam dit natuurlijk regelmatig voorbij. Hun reactie was altijd : daar heb je dat straatlied weer ! Toch leer je daarvan want daarom kan ik het zo maar meezingen.
Ik heb je relaas uit St. Petersburg met plezier gelezen. Jammer van die laatste dag met die je rugzak maar gelukkig met een sisser afgelopen. Kan zo maar in 010 of in 020 ook gebeuren toch?
De tuinen van het paleis waren nu wel kaal. Ik was er 2 1/2 jaar geleden in september en toen bloeide alles volop met gigantische fonteinen en weelderige priëlen. Geen wonder dat ze die gasten niet meer moesten.
De Hermitage heb ik maar een halve dag kunnen bezoeken maar dat was niet anders. Wel gigantisch hè, je zou er zo maar een week in kunnen doorbrengen. Ik hoop dat Novgorod niet al te koud is, neem anders maar een shot wodka zoals de meeste Russen doen. Veel plezier met de rest van je reis.
groeten Hanny