sneeuw
Door: jazgil
Blijf op de hoogte en volg jasper
25 Juli 2009 | India, New Delhi
maar nu zitten we dus al een paar dagen op plekken met zicht op sneeuw.
ook qua omschrijvingen van onze belevenissen en de schoonheid vn de bezochte plekken kan ik nu in een klap alle superlatieven in de strijd gooien voor de hele afgelopen week. de keuze voor de jeeptocht is een gouden greep geweest. de reis is in een woord fantastisch. de route is perfect, de auto en chauffeur geweldig, de bezochte plaatsjes zijn schitterend, de landschappen zijn spectaculair. kortom , woorden schieten tekort. fotokaarten en videocassettes trouwens ook. ik vrees dat mijn 2 GB al vol zijn voor we Leh bereiken. extra videobandjes heb ik wonder boven wonder in een klein stadje bij een fotostudio kunnen scoren.
omdat dit internetcafe in Kaza niet garant staat voor de verbinding en er altijd powercuts dreigen, typ ik dit nu eerst ergens apart, om het daarna op de site te plakken. dat ga ik nu eerst even testen. in het volgende deel volgen dan enkele van de vele piekmomenten van de reis so far.